2007.09.07 Socialdemokratisk Kongres

Helle, Erling, ?? og Anker Helle, Erling Olsen, Poul Nelson og Svend Jacobsen

??, Anker og Helle   Helle flankeret af Thorkild Simonsen og Anker Jørgensen

2006.12.11 Socialøkonomisk Tænke tank

fotoStudietur til England for at se på de socialøkonomiske projekter (non profit projekter) derovre.  De er langt fremme - har fået et ministerium til dette, og har lokale kommuner til at støtte.Vi så hvordan beboerne (ligesom Vollsmose) selv sætter gang i beskæftigelsen og integrationen.

se flere billeder på denne side ..

2006.11.20 Fagbevægelsens Internationale Center

fotoLigestillings konference om de erfaringer man får sig på vej op igennem systemerne - med at få familie og hverdagen til at hænge sammen med magtens udøvelse.

se flere billeder på denne side ..

2006.11.17 København: Ny ambassadør for Dansk Folkehjælp

pm lolland-falsterASF-Dansk Folkehjælp udvider igen organisationens ambassadørgruppe, idet Helle Degn bliver organisationens nye fortaler for organisationens arbejde i Danmark og internationalt.

Helle Degn, som var Danmarks første udviklingsminister, har sagt ja til at være ny ambassadør for ASF-Dansk Folkehjælp. Helle Degn udtaler, at hun glæder sig til at ”give en hånd med” i ASF-Dansk Folkehjælps nationale og internationale arbejde, som hun har fulgt gennem mange år.

”Helle Degns tiltrædelse som ny ambassadør for vores arbejde er en stor gevinst for vores organisation”, udtaler formand for ASF-Dansk Folkehjælp, Ib Jensen. :” Organisationens nye strategi lægger op til en bedre sammenhæng mellem vores aktiviteter i Danmark og internationalt, bl.a. ved inklusion af grupper og foreninger af flygtninge- og indvandrere i vores netværk, og netop Helle Degn personificerer en sådan kobling. Vi glæder os til at få inddraget hende i vores sociale indsatser og nyde godt af hendes mange erfaringer og netværk fra det internationale arbejde.

Ambassadørgruppen i ASF-Dansk Folkehjælp er samtidig organisationens fortalere for vores arbejde, ligesom de med deres respektive netværk er organisationen behjælpelig med gennemførelsen af en række kerneaktiviteter. Vi er meget glade for og stolte af, at Helle Degn stiller sig til rådighed for vores organisation og arbejde” – slutter Ib Jensen.

se mere på Dansk Folkehjælps hjemmeside:  http://www.asf.dk
se alle pressemeddelelser på denne side ..

2006.11.13 Oslo-båden D.F.D.S. Scandinavian Seaways: Norske Kvinders Beredskab´s distrikts konference

På talerstolenHelle Degn talte om emnet:

"Når familien dræber - om tvangsægteskaber og mord".

2006.09.23 Aalborg: Socialdemokraternes kongres

ved bordetÅlborghallen ved bordet med de Fhv. Ministre.

2006.09.16: Oslo: Baltic Sea Conference

på talerstolenBaltic Sea Conference over temaet sikkerhed og demokrati : Når familien dræber ! - om tvangsægteskaber.

2004.09.12-14 Hamburg

foto: Hasse FerroldFormer CBSS Commissioner Helle Degn and Danish Ambassador G. Ortmann Berlin at BalticDevelopment Forum 12-14 Septemer 2004 Hamburg. Photo Hasse Ferrold

Ajourført/Updated: 12. marts 2010 / Web-redaktion