Christiansborg
Lænker: www.folketinget.dk

Afskedsreception
Afskedsreception 5. oktober 2000. Klik her ..

Helle Degn tog afsked med Folketinget den 30. september 2000 for at tiltræde som kommissær for Østersørådet den 1. oktober 2000. Det blev bl.a. fejret ved en afskedsreception den 5. oktober 2000 i Socialdemokratiets gruppeværelse på Christiansborg (klik her for mere ..). Og det giver naturligvis anledning til at revidere Helle Degns hjemmesider, idet al  nutid bliver til datid. Det vil tage nogen tid, så blot denne lille advarsel på dette sted.

Her skrives der om Helle Degns arbejde i Folketinget, herunder de udvalg, hun repræsenterede for Socialdemokratiet, nemlig Udenrigspolitisk Nævn (formand) og Finansudvalget.

Desuden var Helle Degn leder af OSCE-delegationen samt præsident for OSCE's parlamentariske forsamling (OSCE-PA) samt deltog i forskellige udvalg under Europarådet.

Der er lavet en mappe, der indeholder Helle Degns taler i Folketinget.

Folketingssalen. 9.feb.99
fotografiet er fra 9.feb.99 - hvor Helle Degn holdt ordførertale om NATO

Folketinget. Logo
Og endelig er der lavet en mappe med billeder fra Christiansborg, herunder billeder fra Folketingssalen, Finansudvalget, Udenrigspolitisk Nævn, Socialdemokratiets gruppeværelse, Helle Degns kontor på Christiansborg samt diverse repræsentative lokaler og billeder.

Ajourført/Updated: 7. feb. 2004 - ©Brug af billeder kræver Helle Degns godkendelse